min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Grönt är skönt – Gunnar på nyföddfotografering

HUR mysigt ser inte det här ut då!?!? Jag älskar verkligen bilder med färger ton i ton. Det blir något slags lugn över det och bebisen för liksom “poppa” i bilden. Ni vet, man får det här klassiska svartvita känslan, men det är färg.

Jag är ständigt på jakt efter rekvisita som passar ihop och som matchar i ton. Ofta bestämmer jag mig för en färg och så letar jag i ett par månader efter saker i just den färgen. Ibland tröttnar jag på färgen ett tag och matchar ihop någon annan färg, för att sedan hitta tillbaka till det som jag gillade innan. Det är väl så det är när man har lite av en konstnärssjäl?

Inför hösten är mina funderingar kring om jag ska gå all in på att hitta rekvisita i mörkt trä och i creme. Jag får klura vidare på det.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto