Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Liam rockade sin nyföddfotografering

Den här lilla fåtöljen jag har för nyföddfotograferingar är just nu en absolut favorit att använda för mig! Jag kan variera den med olika färger på överdragen (alla är tvättbara såklart), den går att variera med och utan tyger, man kan lägga till blommor, en kudde eller bara hålla det enkelt och rent. Man kan också variera bebisens pose. Nästan alla bebisar gillar att liggsitta i den.

Här har jag kombinerat härligt, murrig skogsgrönt med grått. En helt fantastisk kombination om du frågar mig. Samma gröna färg har jag på en filt till min beanbag, så bilderna komplementerar varandra hur bra som helst.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto