min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotograf – Julia från Motala

Familjebild i svartvitt under nyföddfotografering där hela familjen står i profil, mamma, pappa, storebror och lillasyster.

Lilla Julia var blott 10 dagar när hon kom för sin nyföddfotografering och med sig hade hon sin mamma, sin pappa och sin storebror Daniel. Daniel var så gullig med sin lillasyster och han väntade ivrigt (men tålmodigt) på att lillasyster skulle somna och bli lugn inför de gemensamma bilderna. Så himla gulligt.

En stolt storebror kramar om sin nyfödda lillasyster. En svartvit bild där barnen ligger på en mjuk, vit fäll. Storebror har ett halsband med kors och lillasyster är inlindad.
En sovande nyfödd flicka sover med en gosekanin i händerna. På huvudet har hon ett vackert hårband med vita rosetter på rad.
En vaken liten nyfödd tjej tittar in i kameran med undrande blick

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto