Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotograf Linköping – Zoey-Belle, 10 dagar

Nyföddfoto är det bästa jag vet! 🙂 Det är mitt kall som fotograf ♥ Ja, nyföddfoto och babyfoto. Det är den perfekta kombinationen. Här är lilla Zoey-Belle som jag fotograferade i somras. Huuuur söt som helst och hon satt så bra i den lilla nyföddfåtöljen som jag skaffat hem till studion.

Är du gravid med BF 2016 eller 2017 så är det nu hög tid att anmäla sitt intresse för nyföddfoto hos mig. Jag tar emot intressebokningar under er graviditet för att vara säker på att kunna hålla en tid för er nyföddfotografering. Läs mer på hemsidan och se till att boka in er via mail till info@lailavillebeck.com

Det blir en upplevelse utöver det vanliga och ni får ovärderliga minnen som håller i generationer. “Let the beginning never end!”

Varmt välkomna!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto