Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Photokina 2018

Foto: Johan Brouwers

Just nu pågår en av världens största fotomässor, Photokina, i Köln. Den här mässan hålls vartannat år. Tyvärr har jag aldrig haft möjlighet att åka på just den här mässan. Jag har många fina kollegor och vänner som är där just nu och jag vet hur roligt de har det. Det kanske blir av någon gång i framtiden. I år är jag otroligt stolt över att min bild på nyfödda, identiska trillingarna Leah, Livia och Lilly hänger uppe i FEP’s bås tillsammans med otroligt fina bilder från andra fotografer som finns runtom i inte bara Europa, utan hela världen. Jag tycker att det är viktigt att nyföddfotografers arbete visas upp i sådana här sammanhang och att man visar att nyföddbilder kan hålla lika hög kvalitet som andra toppfotografier. Otroligt tacksam över att just mina bilder har fått hänga på display hos FEP två mässor i rad och jag hoppas att fler nyföddfotografer får chans att visa upp sin konst på detta sätt i stora sammanhang.

Så här såg det ut 2016, med min bild på tvillingarna Nils och Henry:

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto