min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

SM i porträttfotografi 2016

Anmälan till 2016 års SM i porträttfotografi är öppen. Förra året blev det storslam för min del med 3 guldmedaljer, 1 silvermedalj och ett hedersomnämnande. Det blev totalseger där alla mina 6 bilder gick vidare från den första öppna jureringen, till den slutna jureringen.
I år är det några förändringar. Tävlingen har blivit större och i år är det 5 st domare plus en huvuddomare. Dessutom kan man i år tävla med fler än en bild i varje kategori, dock max totalt 6 bilder.
Att kunna tävla med flera bilder i en kategori var inget som jag hade räknat med, så nu får jag klura lite extra på hur jag ska välja ut mina tävlingsbilder 🙂
Och…. Jag försöker att inte få hybris med tanke på förra årets resultat 😉 Det finns så många duktiga porträttfotografer som är med och tävlar och det kan bli riktigt tufft om medaljer och placeringar i år <3 Mitt mål är att få över 70 poäng på alla mina 6 bilder. Och eftersom jag är nyföddfotograf så vill jag såklart vara med och kämpa om medaljerna i nyföddkategorin 😀
Nu kör vi!
Bilden är mitt bidrag till förra årets SM, kategorin Fine Art. Modeller: Linda Hallberg och Mandy Temo.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto