min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Finalplatser i SM i Fotografi 2021

Fyra listor med finalister i SM 2021. Listorna presenterar de fotografer som kommit till final i kategorierna Gravid, Baby, Familj/Grupp samt Klassiskt Barnporträtt

Nu är det klart. Vilka som gått till final i SM i fotografi 2021. I år är det rekordmånga kategorier att tävla i, men jag fokuserade på ett fåtal av dem. Och med stor glädje kan jag meddela att jag gick till final i fyra kategorier; Gravid, Baby, Familj/Grupp och Klassiskt barnporträtt.

Jag brukar ju även vara med i de lite mer kreativa kategorierna. Men i år har all min kreativitet gått åt till att gå all in på mina nyföddbilder. Och jag är jätteglad för att jag tagit mig tiden för det.

Det som händer nu är att alla finalister ska färdigställa tävlingsprintar och skicka in dessa till SM-gruppen i månadsskiftet september/oktober.

Tävlingsbilderna är fortfarande högst hemliga, så jag kan inte visa mina tävlingsbilder ännu. Men jag lovar att jag kommer att visa dem och berätta mer om dem så snart SM är avgjort. Finalbedömningarna sker den 7-8 oktober och den stora prisutdelningen sker den 9 oktober.

Finalen sker med en internationell jury på plats i Göteborg, men vi deltagare (och alla som vill se och höra jureringen) får även i år titta på den digitalt via en live streaming. Vi får hoppas på en traditionell festhelg 2022.

Vill du läsa mer om SM i fotografi så kika på deras hemsida här.

Stort grattis till alla fotografer som gått till final i SM. Det är stort. Konkurrensen är stenhård och det är bara positivt. Konkurrensen gör att vi alla lyfter varandra och fotografyrket till något större och bättre. År för år. Svenska fotografer håller en mycket hög kvalitet och det kan man se på alla tävlingsbilder i SM från år till år.

Jag längtar till finalhelgen och att få se alla tävlingsbilder. Så inspirerande och nervkittlande på samma gång.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto