min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Tips för babyshower och dop

Presentkort hos Fotograf Laila Villebeck är en uppskattad doppresent, gåva på en babyshower eller välkommen till världen-överraskning

Är du inbjuden till babyshower eller dop och vet inte vad du ska ge bort i present? Då har jag ett väldigt uppskattat tips, nämligen ett presentkort hos fotografen. Och bor du i Linköping med omnejd så har jag, Fotograf Laila Villebeck, presentkort som du kan ladda med valfri summa. Om presentkortet ges bort i gåva på en babyshower så kan kortet utnyttjas för nyföddfotografering, babyfotografering eller kanske ettårsfotografering. Jag ser till att utgångsdatumet sätts till 1 år efter bebisens beräknade födelsedatum, så blir valmöjligheten stor.

Samma sak för presentkort i doppresent. Där kan kortet utnyttjas till babyfotografering eller ettårsfotografering, kanske en Smash the Cake.

För att köpa ett presentkort, maila fotograf@lailavillebeck.se

Kortet kan hämtas i studion efter överenskommelse, eller skickas på posten.

Varmt välkommen!

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto