Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Världens sötaste trillingtjejer

Under höstterminen satt jag nere i studion och redigerade bilder. Där är datorn inte uppkopplad mot internet och det har varit lite krångligt att uppdatera bloggen med bilder. Nu har jag flyttat upp till kontoret igen och jag hoppas att jag kan få in bra bloggrutiner. Och vad kan vara bättre än att börja med enskilda bilder på trillingarna Leah, Lilly och Livia? Sockersöta små flickor och vi gick verkligen all in på rosa, min personliga favoritfärg.
Den här rosa bakgrunden är handmålad på canvas och det är inte så ofta jag plockar fram den. Den är ganska liten och passar bäst för bebisar som inte har börjat krypa eller gå än. Sååå fin.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto