min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Smash the Cake – Leo, Linköping

Grattis på födelsedagen Leo!

Busige Leo var inne för sin Smash the Cake-fotografering och temat var brunt och beige vilket blev väldigt fint! Leo kladdade på rejält med sin tårta och vi fick många härliga bilder att fira födelsedagen med.

När man väljer att ha sin ettårsfotografering och/eller Smash the Cake är lite olika. En del vill ha fotograferingen så nära födelsedagen som möjligt. Gärna på ettårsdagen. Medan andra vill ta ettårsbilderna ett par veckor innan, för att ha de fina bilderna färdiga att presentera på den stora dagen. Båda går såklart jättebra.

Vill du boka Smash the Cake för ditt barn? Jag tar emot bokningar för hösten 2023 nu och även början av 2024. Du kan läsa mer om mina ettårsfotograferingar HÄR

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto