min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Mästarbrevet Fotografyrket

Under våren 2020 har jag gått en distansutbildning som nu lett till att jag har blivit tilldelad Mästarbrevet i Fotografyrket. Utbildningen påbörjades i Leksand tidigt i år och sedan har vi haft kurslitteratur att läsa och uppgifter att lämna in och nu är jag alltså godkänd på denna kurs.

Utdelningen av Mästarbrevet kommer att ske i Blå Hallen i Stockholms stadshus i november. Om nu inte pandemin sätter stopp för dessa festligheter.

Så här skriver Sveriges Hantverksråd om Mästarbrevet:

“Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 och SFS 1995: 1256).”

Jag har alltid varit noga med att se till att jag håller mig uppdaterad och utvecklar mig inom mina fotograferingskunskaper. I o m Mästarbrevet visar jag nu också att jag har höga kunskaper i att driva företag. Jag är stolt över mitt Mästarbrev och längtar tills jag får mitt diplom i handen under ceremonin i höst.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto