min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Mysig studio för nyföddfotografering i Linköping

Bilden visar soffgruppsdelen av Fotograf Laila Villebecks studio som är anpassad för nyföddfoto

Under våren har det jobbats febrilt för att piffa upp studion. Jag har rensat bort rekvisita som jag inte använder, köpt in nya visningsprodukter, bytt ut matta och ökat mysfaktorn med filtar till soffgruppen. Jobbet är långt ifrån färdigt, men sakta, sakta börjar studion formas till det jag vill att den ska vara.

Jag har samlat på mig rekvisita och annat under mer än 10 år utan att göra någon större utrensning, så det var verkligen på tiden nu. Samtidigt som jag rensar ut gammalt, så kompletterar jag också mitt rekvisitaförråd. Främst för nyföddfotografering till att börja med. Sedan är det gravidklänningar och babyoutfits som ska kompletteras. Målet är att dessa tre delar, samt det övergripande utseendet av studion, ska vara helt klart i slutet av 2022. Då ska även nya informationsblad och prislistor vara klara och lite nya rutiner tas i bruk. Det är alltid kul att få uppdatera sitt arbetssätt och hela tiden försöka hitta bättre lösningar.

En av hyllorna hos nyföddfotograf Laila Villebeck i Linköping. Här ryms stora, härliga fällar i regnbågens alla färger. Även filtar och rekvisita får plats.
Ett urval av de ramar som går att välja bland hos nyföddfotograf Laila Villebeck i Linköping
Längs ena kortsidan hos nyföddfotograf Laila Villebeck i Linköping finns alla internationella priser och diplom på display. En svart vägg med tavelhyllor gör att glastrofeerna framträder tydligt.
En liten detalj med en bildbox och en bild i passepartout som visas upp på ett staffli, i nyföddfotograf Laila Villebecks studio i Linköping
En vacker inredningsdetalj hos nyföddfotograf Laila Villebeck i Linköping. En porslinskanin står bredvid produkter i härliga, pastelliga färger.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto