Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Små barn och stora djur

En vacker sommardag var jag hos min syster för att fota hennes dotter Luna och deras minishettis Strimpan. Vi hade sådan tur med allt. Vädret var precis vad jag hade önskat. Luna samarbetade så bra som en 2½-åring kan, Strimpan skötte sig och det var så gott som folktomt på platsen vi valt för fotograferingen. Luna fick modella tre olika outfits. Min personliga favorit är absolut den vita prinsessklänningen med prinsessdiademet. Det blev precis sådär bra och sagolikt som jag hade tänkt mig.

Nu dröjer det inte länge förrän jag får träffa Luna igen. Hon ska nämligen bli storasyster och jag ska självklart föreviga familjens nytillskott med några nyföddporträtt. Längtar!

Min förhoppning är att i framtiden kunna erbjuda fler tider för utomhusfotograferingar och då främst på barn tillsammans med djur. Hästar, hundar, katter, får, lamm, hönor, kycklingar, kaniner, kalvar… Det är alltid kul att variera sitt fotograferande, även om min huvudsakliga sysselsättningen kommer att fortsätta vara studiofotograferingar med nyfödda och bebisar upp till 1 år. Med inslag av äldre barn, syskonfotograferingar och familjefotograferingar.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto