Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Syskonfotografering

Lille Oscar fotograferade jag när han bara var några dagar gammal. Oscar har turen att ha tre äldre syskon som kan busa med honom och ge honom lite extra uppmärksamhet när det behövs. Och det är klart att alla barnen måste fångas på bild. Så när Oscar var 6 månader kom de alla 4 tillbaka till studion för att ta syskonbilder. Så mysiga barn!

Vi passade även på att ta några enskilda babybilder och det blir så tydligt hur snabbt det går med tillväxt och utveckling den första tiden i bebisens liv när man jämför bilder som nedan. Bara ett halvår mellan bilderna.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto