min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Gravid med BF 2017?

160810jennylingemark-4648sRGBw600

Är du gravid med BF 2017? Stort grattis till graviditeten! Det är en häftig och mäktig känsla att känna ett liv växa i magen. I slutet av graviditeten kan man bli trött på att vänta och man vill inget hellre än att bebisen ska komma ut. Det känns som att tiden kryper fram. Men så plötsligt händer det! Bebisen föds och livet blir aldrig mer sig likt för er som föräldrar. Och tiden efter att barnet är fött går snabbt! Vips, så har bebisen växt till dubbel storlek och man har svårt att minnas de där första magiska dagarna. Se till att föreviga den nyfödda på bild hos en professionell nyföddfotograf! Är du gravid med BF i januari, februari eller mars 2017, så har jag möjlighet att boka in en tid för just er kommande bebis. Jag fotar nyfödda när de är 4-10 dagar för att få de allra bästa nyföddbilderna. Läs gärna mer om mina nyföddfotograferingar här på hemsidan!

Bokar gör du via mail till info@lailavillebeck.com

Varmt välkommen med din bokning och stort lycka till!

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto