Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Första versionen av maskoten Vilja

Vilja är Fotograf Laila Villebecks maskot. Hon har många arbetsuppgifter i företaget. Bland annat är hon en del av företagets logotyp.

Vilja kom till av en slump och har inte alltid sett ut som hon gör nu. Jag kontaktade nämligen en illustratör för att få hjälp med en ny logga sommaren 2020. Jag ville testa om jag äntligen kunde få fram en logga med en nyfödd – en dröm jag haft sedan företaget startades 2011.

Den här första illustratörens förslag till logo var inte alls i min smak, men illustrationen av den nyfödda föll jag pladask för! Jag förkastade loggan men accepterade Vilja. Så himla söt var hon! Jag var inne på att ge upp min önskan om nyfödd i min logo igen, för hundrafemtielfte gången. Men så gjorde jag ett sista försök med en annan illustratör och hon gjorde ett toppenjobb. Hon ritade den nya Vilja som fick ingå i min logga. Men det här innebar också att den första versionen av maskoten Vilja fick gå i graven eftersom stilarna krockade ganska rejält.

Jag är mycket nöjd med nya Vilja, men kommer såklart inte glömma den första versionen.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto