Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering med Ida och storasyster Majken

Jag är så otroligt glad när familjer kommer tillbaka för nya fotograferingar allteftersom familjen växer. Storasyster Majken här fotade jag som liten bebis. Fast det började egentligen med att jag fotade familjens hund en gång för länge sedan, när jag fortfarande hyrde in mig i Studiefrämjandets studio på Hunnebergsgatan. Oj, det känns som om det var ett helt liv sedan. 

Men därefter har jag alltså fotat Majken och nu var det lillasyster Idas tur att förevigas i form av nyföddporträtt. Vi tog enskilda bilder på Ida, syskonbilder och familjebilder.

På en cremefärgad fäll ligger Majken och håller stolt nyfödda Ida som sover på hennes arm
Storasyster Majken tittar stolt och nyfiket på nyfödda lillasyster Ida som sover sött i en liten säng

Familjen hade matchat ihop sina kläder så fint inför familjebilden och jag försökte plocka upp den gröna färgen de valt ut och få in den, tillsammans med cremefärgat, genom hela fotograferingen för att få bilder som går bra ihop och kan kombineras som man önskar.

Mamma, pappa, nyfödd, storasyster i en härlig familjebild under nyföddfotografering i studio
Inlindad bebis med mössa ligger med händerna under hakan

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto