min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotografering med Noah från Boxholm

Lille Noah från Boxholm kom för en modellsession för att visa upp fantastiskt fina stickade plagg och rekvisita från Dreaming Carita. Här är det en nallemössa och en footie i färgen Dark Denim.

I fredags var lille Noah från Boxholm på plats i studion för en nyföddfotografering. Han tog sitt livs första modelljobb och hans uppdrag var att visa stickade produkter från Dreaming Carita i Estland, vilket han gjorde med bravur! Tack Lena med familj för att jag fick låna er stjärna.

Dreaming Carita gör fantastiskt fina stickade produkter i mjukt, härligt garn som de nyfödda verkar trivas väldigt bra med. Hon har många underbara färger att välja bland och för mig är färgerna helt perfekta för just nyföddfotografering.

Noah vill modella färgen Dark Denim och vi använde knit wrap, romper with cabled front, sleepy hat, bear bonnet, teddy toy och newborn footie som allt finns på hennes hemsida.

Lille Noah från Boxholm kom för en modellsession för att visa upp fantastiskt fina stickade plagg och rekvisita från Dreaming Carita. Här är det en sleepy hat och en footie i färgen Dark Denim.
Lille Noah från Boxholm kom för en modellsession för att visa upp fantastiskt fina stickade plagg och rekvisita från Dreaming Carita. Här är det en sleepy hat och en romper med kabelstickning i färgen Dark Denim.
Lille Noah från Boxholm kom för en modellsession för att visa upp fantastiskt fina stickade plagg och rekvisita från Dreaming Carita. Här är det en nallemössa, en nalle och en wrap i färgen Dark Denim.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto