Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering, Raya i Linköping

Allra sötaste Raya var en liten stjärna under sin nyföddfotografering. Vi hann med många uppsättningar med varierande styling och Rayas föräldrar önskade olika färger under fotograferingen. Det blev bra och här kan jag hitta inspiration för Rayas efterföljande fotograferingar i Babyns första år.

I bilden ovan har jag inspirerats av den fantastiska ukrainska nyföddfotografen Viktoria Surzko. Jag lär mig allra bäst när jag kopierar någon annan. Så med jämna mellanrum försöker jag kopiera fotografer som jag ser upp till. Oftast blir dessa försök inte särskilt lika orginalet och ibland får jag inte till det alls.

Den här gången var det egentligen inget nytt i detaljerna som jag var ute efter. Jag har fotat med samma wrapping, samma färger osv. Det var mest den övergripande stylingen som jag var nyfiken på och jag har försökt styla liknande uppsättning förut, utan att få det riktigt tiptop. Så jag ville kopiera Viktoria för att se om jag kunde hitta vad det är som inte riktigt klickar när jag stylar själv.

Jag blev jättenöjd med resultatet och fick ett par aha-upplevelser.

Ytterligare 2 favoriter från Rayas fotografering är dessa:

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto