Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Winter på nyföddfotografering, Linköping

Sötaste lille Winter har varit på sin nyföddfotografering hos mig. Med sig hade han (förutom mamma och pappa) sin storebror Elias. Vilken enorm lyx det är för mig som nyföddfotograf med lite större syskon som verkligen är peppade på syskonbilder och som både har tålamod och förstår vad det är jag vill ha ut av mina instruktioner. Det blir så mycket lättare då. Sedan är det såklart jättegulligt med små energifyllda 2-åringar också, men ni förstår nog hur jag menar.

Här kommer några av Winters nyföddbilder.

Bilder på nyfödda med sina storasyskon är så fantastiskt att få vara med och skapa. Här är det storebror Elias som tittar på och håller om lillebror Winter.

Visste ni förresten att jag gör en stor skillnad när jag använder orden nyföddfotografering och bebisfotografering? Som nyföddfotograf fotar jag barn som är 1-3 veckor gamla och som bebisfotograf fotar jag barn som är ca 2-11 månader. Sedan kommer ettårsfotograferingen runt 1 år och därefter barnfotografering.

En del kallar också nyföddfotografering för nyföddhetsfotografering eller nyföddsfotografering. Jag vet faktiskt inte riktigt var det kommer ifrån, men jag vet att det ordet dök upp från en av mina kunder innan nyföddfotografering blev stort i Sverige. Jag gissar att någon börjat kalla det så och så har det spridit sig i bekantskapskretsen. Själv föredrar jag dock att säga nyföddfotograf och nyföddfotografering.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto