min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Smash the Cake med Hugo från Norrköping

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HUGO!

Idag fyller det här lilla charmtrollet 1 år. Jag träffade honom faktiskt första gången när han var nyfödd, men det var inte jag som fotade honom, utan det var under en kurs med Camilla Neve och hon hade den stora äran att ta hans nyföddbilder.

Sedan har jag haft nöjet att fota Hugos 7-månadersbilder, första julbilder och nu även ettårsbilder med Smash the Cake, eller Smash and Splash som jag kallar det. En fantastiskt rolig fotografering med ettårsporträtt, smash the cake och ett avslutande bad.

Hugo var inte jättepepp på att kladda med tårtan, men med lite majskrokar som muta och både en fotograf och mamma som lekte pajasar bakom kameran så fick vi ändå många fina bilder.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto