min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Måndagstips – Melissa Julia Fröhlich

Under sommaren fotade jag flera härliga barn i stilen FineArt Childrens Portraiture. Ett av dessa barn var Melissa som är en underbar tjej och hon gjorde ett toppenjobb framför kameran. Melissa har en youtube-kanal där hon vloggar. Jag var inne lite snabbt på youtube häromdagen och såg det här klippet där Melissa packade upp 2 st tavlor som hennes mamma beställt från fotograferingen. Det blev 2 st touchtavlor i storleken 50×70 cm. En på Melissa och en på lillebror. Perfekt som en fin inredningsdetalj i familjens nya hem.

Normalt hämtar man sina beställda bilder hos mig i studion, men då Melissa och hennes familj bor ganska långt bort från Linköping så löste vi det genom att tavlorna skickades direkt från min leverantör Lundeby hem till dem. Så det här var extra kul att se. Nu vet jag att tavlorna ser ut som de ska. Det är annars en ganska viktig sak för mig, att kvalitetskontrollera bilderna när de kommer från leverantör. Nu är det sällan det är något fel, men jag vill ändå se att bilderna ser ut som jag tänkt mig dem. Och det här blev ju kanon.

https://www.youtube.com/watch?v=j9LVnp_5kRU

 

 

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto