Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Gravid med BF hösten 2018

Alltså, den här sommaren har varit sååå varm. Jag har vid flertalet tillfällen känt att svetten på riktigt runnit, trots att jag suttit eller legat helt still. Jag kan inte föreställa mig hur det varit för alla som gått höggravida i den värmen. I augusti har jag träffat några mammor som fått känna på den värmen och jag har bara kunnat skaka på huvudet och ojja mig.

Men nu verkar det som att hösten kommit. Regn och ganska svalt i luften. Jag gillar hösten.

Nu välkomnar jag gravida med BF i september, oktober, november och december 2018 att boka nyföddfotograferingar. Jag har ett par lediga tider i varje månad men antalet platser är begränsade, så tveka inte utan hör av er. Mer information om hur det går till finns här

Varmt välkomna med er bokning.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto