min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

SM i porträttfotografi 2016

Anmälan till 2016 års SM i porträttfotografi är öppen. Förra året blev det storslam för min del med 3 guldmedaljer, 1 silvermedalj och ett hedersomnämnande. Det blev totalseger där alla mina 6 bilder gick vidare från den första öppna jureringen, till den slutna jureringen.
I år är det några förändringar. Tävlingen har blivit större och i år är det 5 st domare plus en huvuddomare. Dessutom kan man i år tävla med fler än en bild i varje kategori, dock max totalt 6 bilder.
Att kunna tävla med flera bilder i en kategori var inget som jag hade räknat med, så nu får jag klura lite extra på hur jag ska välja ut mina tävlingsbilder 🙂
Och…. Jag försöker att inte få hybris med tanke på förra årets resultat 😉 Det finns så många duktiga porträttfotografer som är med och tävlar och det kan bli riktigt tufft om medaljer och placeringar i år <3 Mitt mål är att få över 70 poäng på alla mina 6 bilder. Och eftersom jag är nyföddfotograf så vill jag såklart vara med och kämpa om medaljerna i nyföddkategorin 😀
Nu kör vi!
Bilden är mitt bidrag till förra årets SM, kategorin Fine Art. Modeller: Linda Hallberg och Mandy Temo.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto