min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

2022 SWPP Pet Photographer of the Year

Bilden A Rabbit in a Hat har fått en Gold Award på SWPP 2022

I London hålls varje år en konferens som avslutas med en stor prisutdelning där Årets fotografer i olika kategorier presenteras och får ta emot sina priser. Jag och min alldeles egna Snövit vann titeln Pet Photographer of the Year vilket är otroligt ärofyllt.

Juryns motivering var:

“A technically excellent image indeed, to produce contrast on white on white to such a high standard is very difficult indeed…. And a very cute subject with bags of personality!!”

Vi har ju tre kaniner här hemma. Snövit trivdes som fisken framför kameran där hon fick sitta i en hatt och äta godis. Hennes kille Peppar gillar absolut inte att vara framför kameran, men vår minsting Mini vill också vara modell har hon sagt. Särskilt nu när Snövit fick så mycket extra uppmärksamhet och firades med torkad banan och äpple. Så det är bara för matte fotografen att planera för nästa kaninfotografering här hemma.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto