min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Tillbakablick – Nyföddworkshop Amsterdam 2014

Det är snart 2 år sedan jag flög ner till Amsterdam för att gå Kelly Brown’s “Newborn Posing Class”.  Workshopen hölls i den lilla byn Noordwijk, alldeles vid havet. Att få träffa andra fotografer med samma intresse för nyföddfotografering som jag själv har var såklart riktigt spännande. Kelly var som vanligt fantastisk och det var många pusselbitar som föll på plats när det gäller att posera de nyfödda när man faktiskt fick vara så nära och se hur Kelly jobbade för att få till de små detaljerna kring poserna.

Om några dagar åker jag till Las Vegas för WPPI’s årliga konferrens och förhoppningsvis får jag en chans att träffa Kelly och prata med henne där. Senast jag såg henne var på SM i höstas 🙂

Sedan är det inte så långt kvar tills jag ska gå en annan workshop inom just nyföddfotografering. Det blir i Dublin i juni, men det får jag berätta mer om när det närmar sig.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto