Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

BF januari 2023

Väntar du barn i början av 2023? Stort grattis till graviditeten! Nu är det inte långt kvar tills din bebis är här och jag gissar att ni längtar mer än någonsin.

I januari har jag lagt in fler tider för nyföddfotografering, så om ni inte har bokat nyföddfotograf för er bebis än har jag möjlighet att ta emot ytterligare 3 januaribebisar. Det är först till kvarn som gäller.

En traditionell nyföddposering, side pose, på beanbagen med blå filt och matchande wrap och hårband.

Läs mer om mig och mina nyföddfotograferingar på hemsidan: https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

Där finns ett kontaktformulär som du kan fylla i om du vill veta mer eller vill boka. Det går också att kontakta mig direkt genom att maila mig på fotograf@lailavillebeck.se

Jag lovar dig att bilderna från er nyföddfotografering kommer att bli de bilderna av ert barn som kommer att vara de allra mest värdefulla för er genom hela livet. De är små så otroligt kort tid och den tiden är så viktig att dokumentera och bevara för framtiden.

Varmt välkomna!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto