min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ettårsfotografering med Lily från Mjölby

Söta Lily och hennes storebror Loke var på fotografering hos mig tidigare i år. Det var Lilys ettårsbilder som stod på agendan, men självklart smög vi in någon syskonbild också. Jag har fotat båda barnen både som nyfödda och vid 1 år och ettårsbilderna matchar med samma beige bakgrund. Jag packade upp de färdigprintade och inramade bilderna igår och oj, vad fint det blev.

De flesta väljer att köpa touchtavlor på sina barn, och just touchtavlor är min stora favorit. De passar i alla hem och i alla rum. Tidlösa. Men inramade bilder är allt bra fina de också. Själv har jag faktiskt en blandning av touchtavlor utan ram och tavlor med ram hemma. En härlig variation om jag får säga det själv.

Här kommer några fler av bilderna från Lilys fotografering.

Syskonbild i studio med två barn på beige bakgrund

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto