Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Arabiska prinsessor – barnfotograf i Linköping

Porträtt på tvillingar i senapsgula blusar på brun fotobakgrund

Enäggstvillingarna Nadine och Lilian har varit i min studio för att ta ett fineart-porträtt. Jag fick se bilder på tjejerna inför den här fotograferingen och jag visste att jag ville göra en annorlunda frisyr på dem mot vad jag brukar göra. De har fått 7 inbakade flätor var uppe på huvudet och resten av håret har jag touperat och fäst med hårnålar för att få mycket volym. Otroligt roligt att få jobba med så här långt och tjockt hår. Men det tog tid. För att få likadana frisyrer på båda tjejerna tror jag att vi satt i drygt en timme. Min tanke var att fota dem i rött för att sedan göra bilden svartvit, men sedan avslutade vi med dessa senapsgula blusar som jag har i min studiogarderob och jag gillade den looken så mycket mer.

Tack tjejer för en superkul stund i studion. Vi kanske ses igen.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto