Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Höstens färger i nyföddstudion

Nyfödd pojke invirad en en härligt murrigt grön stickad filt, placerad på en mörkgrön flokati. Två små hjärtan som går ton i ton med resten av det gröna i bilden pyntar bilden och är placerade i botten av bebisens stickade wrap.

Nu börjar löven där ute skifta färg. Det är så vackert med höstens färger och toner. Och sedan jag började marknadsföra nyföddbilder med höstfärger som tema, så väljer fler och fler mörkgrönt, vinrött eller senapsgult som temafärg för sin nyföddas fotografering.

Lille Vidar från Klockrike är en sommarbebis, men han fotades i en härligt murrig grön färg.

Håller tummarna för många fler fotograferingar i höstens toner. Men självklart kan höstbebisar fotas i mer neutrala färger, eller blått eller rosa – det är det ni som föräldrar som själva väljer. Såklart. Det är bara jag som tycker det är uppfriskande med variation i mitt arbete. Lite som att man uppskattar varje årstid, men tröttnar lite i slutet och välkomnar den följande årstiden när den kommer. Om ni förstår hur jag menar.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto