min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Elias på nyföddfotografering i Linköping

Nyfödd i stickad outfit och nallemössa sitter och sover i en fåtölj i miniatyr.

Lille Elias kom till studion för sin nyföddfotografering tillsammans med sin mamma, pappa och storebror. Jag tycker att kombinationen av brunt och mellanblått passade honom väldigt bra. Mina favoritbilder från Elias session måste nog vara dem där han har nallekostymen på sig. Den passade verkligen honom som handen i handsken.

Sedan kan man ju inte låta bli att älska syskonbilden. Storebror Elmi är bara 2 år och vid tiden för nyföddfotograferingen var han lite osäker när bebisen var nära. Det är vanligt för de mindre syskonen att inte vara intresserade, vara osäkra, eller vara lite för hårdhänta utan att förstå, så när jag fotar syskonbilder med de minsta storasyskonen så fotar jag bebis separat och syskon separat och sedan sätter jag ihop bilderna i efterbearbetningen.

Lille storebror Elmi skrattar stort där han sitter bredvid en blå hink där hans lillebror Elias hänger över kanten, sovandes. Bilden är en kompositbild uppbyggd av två separata bilder för att hålla hög säkerhet under fotograferingen.

Tänk, vad roligt dessa två ska ha ihop när de blir lite äldre och Elias blir så stor att de kan leka.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto