min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ester, 7 månader

Jag säger det om och om igen, 7 månader är en sååååå härlig ålder att fota. De allra flesta bebisar kan sitta i den här åldern och de har inte hunnit bli misstänksamma mot människor de inte känner. Det här leder till att vi får många härliga leenden, men kanske någon mer allvarlig min också, och att det blir en bra variation på porträtten. Sittande, på mage, på rygg, på golven, på en väska, i en tunna, ansiktsporträtt, helkropp, halvkropp osv osv. Det finns många valmöjligheter. Vi kan också variera och ta bilder med olika kläder och kanske några helt nakna, utan blöja.

Jag fotar oftast på vit bakgrund, men har även olika färgade bakgrunder där favoriten är ljust beige. Det är bra att ange vid bokning om man önskar någon särskild bakgrund.

Här är det lilla Ester som är modell framför kameran. Familjen beställde bl a dessa som förstoringar och det blev sååååå bra i print. Härliga, pastelliga färger.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto