min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Söt tjej från Norrköping

Glad bebis som sitter i en liten miniatyrsäng. Hon har en tyllkjol, volangbody och hårrosett på sig. Allt matchar i cremevitt, medan bakgrunden är mörkt brun och får bebisen att poppa ut i bilden.

Ibland är livet som fotograf inte jättesvårt. Som när den här lilla tjejen besökte mig i studion här i Linköping för att få sina 7-månadersporträtt tagna. Supergullig, utvilad, mätt, belåten och glad. Då går det nästan lite som på räls.

Jag fotade henne som nyfödd också och familjen bygger upp en fantastiskt fin collagevägg med touchtavlor hemma med bilder från nyföddfotografering, 7-månadersfotografering och sedan kommer vi även att göra en ettårsfotografering för att toppa collaget. Storebror har ett likadant collage.

Här kommer några av alla fina bilder vi fick från denna fotografering:

Den här tjejen gjorde det inte svårt att vara fotograf. 7-månaders bebis som tittar rakt in i kameran med en blick som undrar vad fotografen håller på med.
En glad liten bebis som sitter i en byrålåda.
Från en bebisfotografering med en hjärtformad skål i bakgrunden.
Söt tjej från Norrköping som blivit fotad i min studio i Linköping

Och så här ser gruppen med touchtavlor ut so far. Hur fint?

Ett exempel på hur man kan sätta ihop bilder från olika fotograferingar under barnets första år. Här har tre bilder från nyföddfotografering och tre bilder från 7-månadersfotografering satts samman med 6 separata touchtavlor.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto