min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ettårsfotografering, Linköping

Barnets allra första födelsedag ska givetvis firas med fina ettårsbilder hos fotografen. Elodies ettårsfotografering startade med traditionella ettårsporträtt och avslutades med Smash the Cake och bad - Smash and Splash

Självklart ska den allra första födelsedagen i livet firas lite extra med en lyxig ettårsfotografering i en proffsig studio anpassad för barn i den här åldern.

Ettårsfotograferingar har varit en del av min specialitet sedan starten av mitt företag som fotograf 2011.

Jag skulle ljuga om jag sade att alla ettårsfotograferingar är en harmonisk och lugn upplevelse för föräldrarna. Hahaha! Det brukar vara mycket egen vilja hos ettåringar och en stor lust att utforska och upptäcka, vilket innebär en hel del spring och svettiga förädrapannor. Men det är så värt det! För mig som fotograf räcker de där små korta ögonblicken emellan upptäcksfärderna i studion för att skapa bilderna. Målet är alltid att fånga barnets naturliga uttryck. Både leenden och skratt, men också fundersamma miner och kanske också ansiktsuttryck som är unika för barnet. I den här åldern kan det vara så att tungan åker ut titt som tätt (på grund av tänder som växer och kliar eller ömmar) och det är också en älskvärd egenhet som är unik för åldern och därför kommer bli ett kärt minne att bevara på bild.

Här är bilder från Elodies ettårsfotografering. Elodie var inne för en Smash and Splash fotografering, men vi tog även enskilda traditionella porträtt på henne samt syskon- och familjebilder. Bilderna från Smash and Splash finns HÄR.

Ettårsfotografering med Elodie från Örebro
Ettårsfotografering med Elodie från Örebro
Ettårsfotografering med Elodie från Örebro
Ettårsfotografering med Elodie från Örebro

Söker du en barnfotograf för ditt barns ettårsfotografering? Då finns jag här för dig. Du kan läsa mer HÄR

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto