Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Smash the Cake med Elodie från Örebro

Lycka att få sin egen tårta att kladda med. Under en ettårsfotografering hos Fotograf Laila Villebeck pimpar vi studion med vimpel, ballonger, tårtfat och tårta. Smash the Cake är det gulligaste sättet att fira barnets allra första födelsedag.

Stort grattis på födelsedagen Elodie!

Idag fyller Elodie 1 år. Och vi har tagit bilderna för att annonsera bemärkelsedagen med pompa och ståt. För första födelsedagen är speciell och förtjänar att firas och uppmärksammas lite extra.

Ettårsfotografering är en tradition i Sverige sedan länge och jag fullkomligt älskar att träffa barn i den här åldern. De har en stark personlighet och varje individ är olika. Jag erbjuder “vanliga” ettårsfotograferingar men också Smash the Cake. Eller Smash and Splash som jag kallar det nu. En Smash and Splash börjar med de traditionella ettårsporträtten. Efter dessa dukas tårtan fram och fotograferingen avslutas med ett bad i mitt miniatyrbadkar.

För Elodies fotografering gjorde jag en ballonggirlang i två nyanser av gammelrosa. Tårtan var också rosa. Och Elodie fick låna en gammelrosa tyllkjol och matchande hårrosett.

Läs mer om ettårsfotograferingen Smash the Cake HÄR.

Elodie från Örebro var på sin ettårsfotografering med Smash the Cake i min studio. Vi firade stort med tårta, ballonggirlang, vimplar med mera.
Elodie har precis fått sin Cake Smash tårta framför sig och tittar frågande på fotografen. Vad är det här? Är det min Smash the Cake tårta? Vad ska jag göra nu?
Elodie är på ettårsfotografering med Smash the Cake. I bakgrunden är en ballonggirlang i ljus och mörk gammelrosa. Framför henne står ett vitt tårtfat med en rosa tårta på som hon nyfiket petar på. En stor bit tårta har trillat ner på hennes gammelrosa tyllkjol. Det är bara början på det charmiga kladdet som komma skall.
Cake Smash när den är som allra sötast. Den lilla foten som hittat upp på tårtfatets kant, en liten klick grädde på näsan och ett härligt leende bakom handen som just stoppar in en liten mumsbit i munnen. Här har vi lyxat till ettårsfotograferingen med en ballonggirlang i ljus och mörk gammelrosa.
Barnets allra första födelsedag ska givetvis firas med fina ettårsbilder hos fotografen. Elodies ettårsfotografering startade med traditionella ettårsporträtt och avslutades med Smash the Cake och bad - Smash and Splash
Elodie tar ett välförtjänt bad efter sin Smash the Cake-fotografering. Jag kallar mina ettårsfotograferingar Smash and Splash eftersom de först får kladda och plocka isär sin allra första alldeles egna tårta och sedan får de bada. Cake Smash är verkligen en ettårsfotografering där man får med sig en stor variation av unika bilder med många olika uttryck.
Elodie tar ett välförtjänt bad efter sin Smash the Cake-fotografering. Jag kallar mina ettårsfotograferingar Smash and Splash eftersom de först får kladda och plocka isär sin allra första alldeles egna tårta och sedan får de bada. Cake Smash är verkligen en ettårsfotografering där man får med sig en stor variation av unika bilder med många olika uttryck.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto