min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Barnfotograf i Linköping – Isabella, 3 år

En fundersam paus under en barnfotografering i studion i Linköping

Isabella var på sin 3-årsfotografering för några veckor sedan och vi fick så många fina och varierade bilder. Isabella hade bland annat med sig olika afrikanska traditionella klänningar och hon var så fin. Jag tror att hon själv kände sig väldigt fin för lite då och då poserade hon omedvetet och hon hade stenkoll på att hon skulle titta in i kameran och le. En liten supermodell helt enkelt.

Det som är så roligt med barnfotograferingar för mig som barnfotograf är just att de barnen som kommer till studion har så olika personlighet. En del hoppar och studsar och har väldig kort attention span, medan andra barn är lugna, lyssnar och verkar ha all tålmodighet i världen. Och så finns allt däremellan. Älskar att träffa alla olika personligheter och att få den stora äran att fånga deras personlighet på bild.

3-årig tjej står och poserar omedvetet i sin afrikanska klänning
En 3-årig flicka i afrikansk klänning på en barnfotografering i Linköping
En glad och busig tjej i afrikansk klänning sitter på en stol i studion under en barnfotografering
Flicka på 3-årsfotografering i studio i Linköping

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto