min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Douglas – en stilfull kille

Igår var stilige Douglas inne i studion för en barnfotografering. Jag älskar att skapa dessa lite mer konstärliga barnporträtten och Douglas var den perfekte modellen. Vi fotade med flera olika outfits, lekte med hattar och kepsar, bytte bakgrunder, lekte med olika poser, olika ljus och så hade jag lyckan att dessutom få testköra min nya kamera. Jag har så mycket ny energi, nya idéer, nya målsättningar inför 2017. Det här kommer att bli ett fantastiskt år, det känner jag på mig!

Under sportlovet (v 8) kommer jag att reservera fototider för de barn som normalt går i skolan och har svårt att komma för fotografering dagtid annars. Dessa tider hoppas jag fylls av små linslusar med föräldrar som vill ha de lite mer speciella porträtten. Inga skolporträtt här inte! 😉

Varmt välkomna med er bokning via mail till: info@lailavillebeck.com

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto