min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Barnfotografering i Linköping

Jag måste säga att jag älskar variationen i mitt arbete. Allt från nyfödd till tonåringar, familjer och gravida. För några veckor sedan fotade jag ett porträtt på en mormor till barn jag fotat som nyfödda. Hur mysigt?

Jag får fota på allt från mina mjuka fällar och murriga träbakgrunder till busiga barnporträtt på kritvit bakgrund.

Här har jag fått fota en liten kille vid två tillfällen, som halvåring och sedan som ett och ett halvt år, för att matcha fina collage som hans syster tagit hos annan fotograf. Den här andre fotografen hade inte möjlighet att jobba under pandemin och då rycker jag självklart in och hjälper familjen att få bilder på lillebror i samma ålder som storasyster har. Och med collage som liknar de storasyster har. Jag tror det blev riktigt bra till slut. Även om jag inte har exakt samma ramar som ursprungsfotografen, så hade jag en ram som passade bra och det kanske t o m blev lite bra att systerns två collage har en sorts ram och lillebror har en annan ram. Men att det ändå matchar. Finemang liksom.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto