Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Att välja färg för nyföddfotografering

Hos Fotograf Laila Villebeck finns kompletta uppsättningar av stickade outfits, flokatis (fällar), mössor, hårband, filtar och annan rekvisita för nyföddfotografering i flera olika färger. Dessutom finns mindre uppsättningar av olika rekvisita i andra färger. Här presenteras de färger där uppsättningen är komplett och där samma färg därmed kan användas genom hela fotograferingen.

Om du vill välja färg själv för ditt barns nyföddfotografering så börja med att välja en grundfärg. Grundfärgerna är cremevitt, grått och brunt. Att de kallas grundfärger är för att i vissa av nyföddbilderna under fotograferingen fotas bebisen i rekvisita där en bakgrund används. Bakgrunden kan vara just cremevit, grå eller brun. En bra utgångspunkt är att välja grundfärg utifrån vad som passar bäst i ert hem. På så sätt kan ni efter fotograferingen beställa tavlor som blir en del av inredningen.

Det går bra att låta hela fotograferingen gå i grundfärgen. Det går också bra att välja en accentfärg som används på filtar, flokati (fäll) och annat som inte är bakgrund.

Tillgängliga och populära accentfärger är ljusrosa, gammelrosa, mellanblå, senapsgul, ljusblå, plommonlila och beige.

Fler färger som finns är grön, vinröd och dimgrön. Inlägget uppdateras allteftersom färgerna blir kompletta.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto