min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Gravidfotografering – Sara från Norrköping

Ett helkroppsporträtt av en gravid kvinna. Hon bär en rosa klänning i sjöjungfrumodell. Klänningen har utsvängda ärmar med pälskant och nederdelen av klänningen är av rosa tyll. Hon står i profil och tittar ner på gravidmagen.

Supervackra Sara kom till min studio från Norrköping för sin gravidfotografering. Vi lekte loss med 3 olika gravidklänningar som alla finns till utlån i min studio. Hösten 2022 kommer gravidfotograferingar finnas i mitt utbud igen, efter att jag gjort ett längre uppehåll på just gravida till förmån för nyfödd-, baby- och barnfotograferingar. Nu när jag smyger igång med lite portfoliofotograferingar så inser jag hur roligt det faktiskt är att fota gravida.

Ett helkroppsporträtt av en gravid vacker kvinna med en rosa klänning i sjöjungfrumodell med utsvängda ärmar.
Gravidbild på Sara i studion med dramatiskt ljus mot mörkgrå bakgrund. Sara bär en rosa klänning med utsvängda ärmar och ett bälte i blingbling.
En gravid kvinna i profil. Hon bär en volymös tyllklänning i ljusbeige och har en blomkrans i håret.
Gravidporträtt på en vacker kvinna i en turkosblå klänning.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto