Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering – Olle från Ljungsbro

Sötaste lille Olle sitter och sover i en liten brun fåtölj i miniatyr. Han håller ena handen kring snöret från mössa han har på sig. Mössan är brun med öron och matchar den stickade outfiten med fötter.

Sötaste lille Olle var 20 dagar när jag fotade hans nyföddbilder. Vi hade beige och bruna toner som tema genom hela fotograferingen. Tidlöst och lätt att matcha tavlor med inredningen i hemmet.

Olle, blott tre veckor, ligger på en liten kudde och sover. Benen är uppdragna och ligger på typiskt nyföddvis i kors över magen. I ena handen håller han ett hjärta. Allt i bilden går ton-i-ton i beige och brunt,
Ett nyföddporträtt där bebisen ligger i en korg. Han är inlindad och har mössa på huvudet. Han kramar om ett litet filtat gosedjur i formen av ett rådjur.
Här är Olle klarvaken trots att han var på nyföddfotografering och önskan var att han skulle sova. Han ligger på en liten miniatyrkudde och tittar med stora ögon in i kameran.
Nyföddporträtt
Nyfödda Olle ligger och sover i nyföddfotografens minifåtölj i studion i Linköping.
En klassisk nyföddpose där bebisen ligger på mage med ena armen under hakan och den andra handen under kinden.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto