min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populäraste produkten från familjefotografen 2022

Samla dina favoritbilder i en vacker box, både som digitala bilder på USB och printade och monterade i passepartout.

Något som är väldigt viktigt för mig som familjefotograf, bebisfotograf, nyföddfotograf och barnfotograf, är att lämna en färdig produkt i dina händer. Därför har jag valt att låta en bildbox ingå när du köper digitala bilder från mig och mina fotograferingar. De digitala bilderna lagras på ett USB och samma bilder som du köpt digitalt skickar jag med som lite enklare printar snyggt monterade i en vit passepartout. Och för att du ska få den största glädjen och nyttan med bildboxen så får du själv välja vilken färg du vill ha på boxen. De färger jag har som standard är rosa, ljusblå, beige, grå och mintgrön. Men det finns fler färger att välja på. Super, supersnyggt att matcha boxen med färgtemat på fotograferingen om du frågar mig.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto