min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

BF juni 2023

Idag öppnar bokningen för er med BF i juni 2023 och vill göra en nyföddfotografering med er efterlängtade nya familjemedlem.

Graviditeten känns både lång och otroligt kort på en och samma gång. Man längtar efter sin bebis och tiden kan ibland kännas som att den står still, särskilt mot slutet av graviditeten när det känns tungt och kroppen kanske gör ont. Vissa veckor swishar istället förbi och man undrar vad som hände.

Mitt tips är att boka en nyföddfotografering så snart som möjligt. Annars är det lätt att det inte blir av och om man hör av sig till nyföddfotografen för sent så kanske det redan är fullbokat. Jag vill att ni har passerat vecka 12 innan ni bokar, men sedan skriver jag gärna in er på min berömda bokningslista. Jag bokar in ett starkt begränsat antal nyfödda varje månad för att vara säker på att jag har möjlighet att ta emot alla inom tidsintervallet 1-3 veckor efter födsel.

För mig är det viktigt att ni alla mår bra efter förlossningen och att bebisen har kommit igång att äta ordentligt innan ni kommer för fotografering. Fungerar allt bra, så är det optimalt om ni kommer när bebisen är kring 1 vecka. Skulle ni behöva mer tid hemma eller på BB av någon anledning så anpassar vi oss efter det. Jag har fotat nyfödda med framgång när de varit upp till 5 veckor. Då kanske det blir lite färre bilder, samt kanske några fler vakenbilder, men oavsett blir bilderna fantastiska.

Sedan en viktig sak som kanske många oroar sig över. Det är helt ok att ni kommer osminkade, i mjukisbyxor och med håret på ända. Min studio ligger på källarplan och det kommer bara att vara jag och ni på plats. Och jag bryr mig absolut inte om hur ni ser ut för dagen. Troligen kommer jag själv vara iklädd min arbets-t-shirt och ett par leggings eller träningstights. Jag värmer upp “mitt lilla hörn” av studion med en värmefläkt och jag kommer att ha det svettigt under fotograferingen. Jag jobbar på golvet och behöver kunna röra mig obehindrat, så därav min enkla klädsel. Mitt fokus är att bebisen ska trivas så att jag kan få fina bilder.

Läs mer om mig och mina nyföddfotograferingar på hemsidan: https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

Du kan kontakta mig för frågor eller bokning via kontaktformuläret på hemsidan, eller maila mig direkt till fotograf@lailavillebeck.se

Varmt välkommen!

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto