min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Sporträtt – Milou och gymnastik

Sporträtt där Milou står i brygga med ett ben sträckt upp i luften. I bakgrunden ett porträtt i gymnastikdräkt.

Milou och hennes bror fick varsin sporträttfotografering i julklapp och för några veckor sedan var de på besök i studion för att ta sina bilder.

På en sporträttfotografering fotas barnet med fördel i tävlings-/uppvisningskläder i sin respektive sport. Har man ingen tävlingsdräkt eller motsvarande, så går det givetvis utmärkt att fota i träningskläder.

Jag tar två olika bilder, ett närmare porträtt som ligger i bakgrunden av det slutliga collaget, samt en helkropps- eller 3/4-bild som ligger i förgrunden. Förgrundsbilden har ofta en pose som har med sporten att göra, om möjligt. Bakgrundsporträttet är oftast en enklare porträtt.

Jag har olika teman för olika sporter och jag har fotat allt från gymnastik, dans, balett, fotboll, handboll, friidrott, ridsport, pingis, judo mm mm. Men det går att ta fram mallar/bakgrunder för i princip alla sporter. Det är bara att höra av sig på mail till fotograf@lailavillebeck.se och höra om jag kan ordna ett sporträtt för just ditt barns sport. Ett tips är att boka en tid på sportlov, påsklov, höstlov eller en studiedag.

Varmt välkomna.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto