min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

2019 SWPP Children Photographer of the Year

Bilden på nyfödda enäggstrillingar som gav Laila Villebeck en seger och titeln 2019 SWPP Portrait Children Photographer of the Year

“We Have A Dream”

TACK alla tjejer med mammor som kom till min studio i Linköping för denna fotografering. Jag sökte modeller med olika utseenden och bakgrund och jag tycker att det blev riktigt bra. Lea (Stockholm), Pauline (Skåne), Alicia (Linköping), Malva (Dalarna) och Chanelle (Linköping) var såååå duktiga framför kameran och de gav mig EXAKT det jag ville ha.

Jag har tävlat mycket med den här bilden både i SM (där den fick SM-silver i barnkategorin) och internationellt där den fått fina poäng och placerat sig bra. Den placering som jag är allra mest stolt över är förstaplatsen i printtävlingen hos SWPP i London där jag tack vare denna bild blev utsedd till 2019 SWPP Children Photographer of the Year. En helt otroligt fin ära och något som jag kommer bära med mig i hjärtat för alltid.

Är du intresserad av att boka en barnfotografering för ditt/dina barn? Du kan läsa mer om mina barnfotograferingar samt fylla i ett kontaktformulär genom att KLICKA HÄR

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto