min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Syskonbild med svartvita siluetter

Syskonbild med tre syskon i svartvitt där barnen står i profil i vackert ljus mot svart bakgrund.

På storasysters födelsedag fotade jag de här tre godingarna. Jag har fotat deras respektive gravidmage som de legat i och sedan följt dem genom nyföddfotograferingar, Babyns första år-fotograferingar och barnfotograferingar. En gång om året får de nya porträtt och det är så kul att se hur de växer och utvecklas.

Utmaningen för mig som fotograf är att hitta på något som är liiiite annorlunda för varje år. I år blev det ett sådant här svartvitt syskonporträtt med barnens profiler som fick bli det nya med årets fotografering. Sedan är det såklart kul att bilderna i övrigt är liknande från år till år, så att det blir lätt att jämföra barnens utseende och minspel från år till år.

Så glad för alla familjer jag får följa genom åren! TACK för att ni kommer tillbaka år efter år för nya bilder.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto