Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Gravid i Linköping

Siluettbild från en gravidfotografering i Linköping med blivanda mamma och pappa står mittemot varandra, i profil mot kameran

Går du och bär på det största miraklet i livet? Är du gravid och går och längtar efter er lilla bebis?

Det är verkligen en speciell tid i livet. En tid som aldrig kommer tillbaka.

Det är mycket som ska förberedas inför den lilles ankomst. Barnvagn ska köpas, kanske ska barnrummet inredas, man ska förbereda med spjälsäng, blöjor, babyskydd till bilen och det är bara mysigt och spännande att boa där hemma.

Glöm inte bort att skämma bort dig själv! Det kan vara med vattengympa för gravida, taktil massage, yoga, eller annat. Ett starkt tips är att kontakta Barnmorska Åsa Österberg. Hon är en fantastisk barnmorska och hon håller födslokurser både digitalt och fysiskt där hon möter er som par.

Och du. När bebisen äntligen kommer, så kommer tiden att gå så otroligt fort. Glöm inte att boka in en nyföddfotografering så att ni får vackra bilder på ert mirakel så att ni kan gå tillbaka och minnas den där första tiden i resten av ert liv. Där kommer såklart jag till er hjälp. Du kan läsa mer om mina nyföddfotograferingar här: https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

På sidan finns även ett kontaktformulär, men det går också bra att maila direkt till fotograf@lailavillebeck.se om du vill boka eller om du har frågor kring mina nyföddfotograferingar. Varmt välkommen.

Svartvit bild på nyfödd bebis i mammas och pappas händer. Lion King pose.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto