min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

2022 SWPP Newborn Photographer of the Year

SWPP 2022 Newborn Photographer of the Year

För mig är det här stort. Newborn Photographer of the Year 2022. Med fantastiskt duktiga fotografer från hela världen som deltog i tävlingen.

Det är ett tag sedan jag skickade in bilder till en internationell printtävling, men i år kände jag att det var dags igen och oj, vad jag är glad att jag gjorde det. Det gick så himla bra. Med den här bilden, “Son of Queens” vann jag nyföddkategorin.

Bilden hyllar samkönade par som vågar låta kärleken övervinna allt och bildar familj med barn. Det är ju en självklarhet att två personer som älskar varandra ska kunna leva ihop, gifta sig och skaffa barn om de önskar. Tyvärr finns det fortfarande många som inte har förstått detta. I många länder är det förbjudet med samkönade äktenskap. Fruktansvärt. Här i Sverige är vi generellt mer öppenhjärtliga, men tyvärr finns det individer som är fyrkantiga även i vårt fina land. Så konstigt. Det är ju kärlek. All form av kärlek borde lyftas, hyllas och firas. Fyll vår värld av kärlek, så lovar jag att vi alla kommer få det så mycket bättre.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto