Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

NYHET! Nyfödd Mini

Nu är den här! Min nyhet inom nyföddfotografering, nämligen sessionstypen Nyfödd Mini.

https://youtube.com/watch?v=lNpo0gMvqcA

Nyfödd Mini är en kortare variant av mina ordinarie nyföddfotograferingar. Fotograferingen är ca 1 timme lång. Skulle bebisen vara orolig eller extra hungrig när ni kommer så är det dock ingen stress. Skulle fotograferingen ta längre tid på grund av detta så tar den längre tid helt enkelt. Bebisen bestämmer och jag tar inte extra betalt om det drar över tiden såklart.

Bebisen är inlindad genom hela fotograferingen. Bilderna blir en variation av foton där bebisen ligger på en fäll, en filt eller i någon rekvisita.

Under en Nyfödd Mini ingår inga syskon- eller familjebilder. Önskar man denna typ av bilder så är det en vanlig nyföddfotografering man får boka.

Nyfödd Mini är ett färdigt paket där fotografering och 5 st digitala bilder ingår. Fotograferingen betalas i en bokningsavgift. Efter fotograferingen väljer man ut de fem bilder man önskar och då betalar man också resterande del av fotopaketet. Självklart går det att köpa till bilder och man kan även köpa mina ordinarie fotoprodukter som tillval till grundpaketet.

Här kommer några av bilderna från Olles Nyfödd Mini-session:

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto