Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Drakens År 2024

2024 är Drakens år och året till ära är nyföddgarderoben hos Fotograf Laila Villebeck uppdaterad med gullig rekvisita med draktema

Enligt den kinesiska kalendern är 2024 Drakens År. Självklart har jag sett till att utöka nyföddgarderoben med fantastiskt söta drak-outfits i allra högsta kvalitet för alla nyfödda som kommer på fotografering hos mig. Japp, bokar man nyföddfotografering så får man självklart låna kläder, rekvisita, filtar, mössor, hårband mm mm till den nyfödda.

Här är det Dante som gjort sin nyföddfotografering med färgtema grön. Och då passade mina gröna drak-grejer superfint. Jag har även drakrekvisita i rosa för flickor.

Man bokar sin nyföddfotografering redan under graviditeten. Jag vill att man ska ha passerat gravidvecka 12 innan man bokar och de flesta bokar någon gång kring graviditetsvecka 20 för att ha en garanterad plats i min kalender. Vi bokar inte in något datum för fotograferingen, utan datum bestämmer vi när bebisen är född. Läs gärna mer om mina nyföddfotograferingar på min hemsida: https://fotograflailavillebeck.se/nyfoddfotograf/

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan.

2024 är Drakens år och året till ära är nyföddgarderoben hos Fotograf Laila Villebeck uppdaterad med gullig rekvisita med draktema

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto